Strona główna  |  Sklep  |  Wydawnictwo  |  Wydania cyfrowe  |  Kontakt  |  Reklama
Najnowszy numer »

OGŁOSZENIE
Oświadczenie organizatora targów RemaDays Warsaw 2021

Szanowni Wystawcy i Zwiedzający targów RemaDays Warsaw!

Cały czas obserwujemy sytuację pandemiczną w Polsce i Europie. Dane liczbowe pokazujące osoby zakażone na COVID-19 są nadal wysokie jednak widzimy, że przyrost dzienny jest coraz niższy w stosunku do tych sprzed jeszcze kilku tygodni.

Do targów RemaDays pozostało dwa i pół miesiąca, w związku z tym, ostateczną decyzję dotyczącą organizacji targów w miesiącu lutym podejmiemy najpóźniej do 4 stycznia 2021 roku. Będziemy Was informować na bieżąco o dalszych przygotowaniach do targów oraz decyzjach organizacyjnych.

Pozdrawiamy

Zespół RemaDays

2020-12-21 13:40:00

Dołącz do dyskusji na stronie

Komentarz:
Text:
Podpis:
Nazwa:
WWW:

Wysłanie komentarza oznacza ze zgadzam się na regulamin.
Dołącz do dyskusji na FB

.

Ludzie branży

10 minut z... A&A Agencja

O to co trzyma klientów przez lata przy jednej agencji i najważniejsze źródła sukcesu pytamy Joannę Tkaczyk i Joannę Parapurę zarządzające A&A Agencją.

Ostatni rok zweryfikował założenia biznesowe wielu firm i pokazał jak niestabilne mogą być nasze plany wobec rzeczywistości, na którą nie mamy żadnego wpływu. W dzisiejszej sytuacji trwającej pandemii trudno mówić o trwałych założeniach biznesowych. Trzeba dynamicznie reagować na zmieniający się rynek i nieustannie poszerzać swoje kompetencje. Rozszerzyliśmy działalność, aby wesprzeć zablokowane ścieżki eventowe i staramy się to trudne doświadczenie wykorzystać jako szansę na przyszłość. Przetrwać ten trudny czas i wrócić do stabilnego rozwoju – oto nasze założenia na najbliższy czas.

Zamów newsletter