Strona główna  |  Wydawnictwo  |  Wydania cyfrowe  |  Kontakt  |  Reklama
Najnowszy numer »

 
Aktualności

»

Mazurkas Catering Show 2013: egzotyka na talerzu

Tegoroczna edycja długo wyczekiwanego Mazurkas Catering Show spotkała się z zainteresowaniem wielu osób. Impreza odbyła się w MCC Mazurkach Conference Center & Hotel.

Hasło przewodnie imprezy brzmiał: Catering 360 stopni. Myślą przewodnią Mazurkas Catering Show było bowiem przybliżenie potraw z różnych zakątków świata. Goście mieli okazję spróbować dań takich jak np. medaliony z krokodyla.
\"\"
Po części serwowanej wszystkich uczestników show zaproszono do stacji kulinarnych, na których kusiły zarówni specjały kuchni egzotycznej, jak i tradycyjnej. Największym zainteresowaniem cieszyła się stacja z insektami. Kucharze na oczach gości przygotowywali tam dania z żywych larw, karaczanów i szarańczy. 
\"\"
Spotkanie odbyło się 23 września 2013 roku. (mg)
www.mazurkashotel.pl
\"\"

2013-09-25 17:59:00

powrót

Dołącz do dyskusji na stronie

»

Komentarz:
Text:
Podpis:
Nazwa:
WWW:

Wysłanie komentarza oznacza ze zgadzam się na regulamin.
Dołącz do dyskusji na FB

»

 
.

»

Ludzie branży

»

Personalnie... 
Iwona Głuchowska 

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu, Cluster Warsaw w Radisson Hotel Group.

 

O sobie: 

Od maja 2022 r. jest Dyrektorem Sprzedaży i Marketingu, Cluster Warsaw w Radisson Hotel Group  Wcześniej pracowała jako Director of Cluster Sales Leisure and MICE – Holiday Inn Gdańsk, Holiday Inn Warsaw, Intercontinental Warsaw, Holiday Inn Champion; Director of Sales – Holiday Inn Warsaw City. Kierowała też sprzedażą w Airport Hotel Okęcie****, Scandic AG**** – Warsaw i w Orbis SA w Warszawie. Ukończyła Wyższą Szkołę Ekonomiczną w Warszawie. Przykłada dużą wagę do zachowania równowagi między pracą a życiem prywatnym. Jej hobby to aranżacja zieleni w ogrodzie, przede wszystkim kwiaty. Książka, to najchętniej fantasy, ale największą sympatią darzy swojego psa i dwa koty.

.

»

Newsletter

»

Zamów newsletter